Werken bij The New Dutch

Culture

The new dutch legt de fundamenten voor merken. We bieden onmiddellijk bruikbare concepten, strategieën en creatieve oplossingen die klanten ondersteunen bij het vormen en versterken van hun merk. We zijn ervan overtuigd dat heldere en effectieve producten de weg naar succes banen. 

The new dutch bestaat uit een combinatie van creatieve strategen en strategische creatievelingen met een passie voor merkontwikkeling. We belichamen de typische Nederlandse kenmerken: nuchter en pragmatisch, maar ook onconventioneel en eigenzinnig. We bewandelen onze eigen wegen en handelen daarnaar.

Bekijk vacatures Bekijk vacatures Bekijk vacatures Bekijk vacatures Bekijk vacatures
Team values

Cut the crap

We geloven in actiegericht denken. Geen eindeloze vergaderingen of bureaucratie. We duiken in het echte werk en bouwen aan resultaten.

Radical candor

Eerlijke communicatie is cruciaal. We moedigen openhartige gesprekken aan, waarin we constructieve feedback geven en ontvangen om samen te groeien.

Push further

We omarmen innovatie en omarmen groei. Gemiddeld is nooit goed genoeg. We dagen onszelf altijd uit om verder te gaan.

Fun is the way

Plezier hebben in wat we doen, staat centraal. We geloven dat een positieve werkomgeving creativiteit en innovatie bevordert.

Freedom

Kaders geven richting, maar moeten niet verstikken. Creatie vraagt om vrijheid, die durven wij te geven.

Werken bij

Creëer je eigen ideale baan!

Jobs

Ben jij klaar voor een nieuw tijdperk van werk? Bij The new dutch geloven we dat de traditionele 9-tot-5 routine niet meer volstaat. De wereld verandert en wij veranderen mee. We zijn op zoek naar ambitieuze individuen die de status quo willen uitdagen, die durven te dromen en die willen bijdragen aan de creatie van ons bureau én hun eigen droombaan.